„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

napi hírmorzsák

Organikus elemek egy brutalista mexikói szállodában

A seattle-i Hybrid építészstúdió és a mexikóvárosi Palma hozta létre a NICO Loma Alta nevű szállodát, amely a brutalizmus és a népi építészet elemeinek fúzióját tartalmazza.

A NICO Loma Alta a mexikói Nayarit államban, a Puerto Vallartától egy órányira északra fekvő Sayulitában, egy bohém szörfös városban található. Látható betonvázával a helyi építészet és építési technikák elemeit ötvözi a brutalizmusra és a trópusi modernizmusra való utalásokkal.

A lakóutca felől az épület kétszintes szerkezetnek tűnik, de hátulról az egész ötszintes, szabadtéri rácsszerkezet látható. Öt vendéglakosztálya van, amelyeket úgy terveztek, hogy padlótól mennyezetig érő vasablakokkal és saját teraszokkal nyíljanak a környező tájra.

A lakosztályok egy része a fák tetejére és az óceánra nyílik, míg mások a terület trópusi fóliás növényzete felé orientálódnak. A közösségi részen tágas, teljes konyha, egy kézműves türkiz színű csempével részletesen kidolgozott medence és egy rózsaszínű stukkóval burkolt púderszoba található.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Van egy tetőtéri szint is egy merülőmedencével, amely látványos kilátást kínál betongerendákkal keretezve. A berendezése a helyi kultúrát és anyagiságot ünnepli, többek között olyan feltörekvő mexikói tervezők és művészek munkáival, mint Roberto Michelsen és Diego Hernández Beauroyre.

Forrás: www.archdaily.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb