„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Hírek

Olcsó áram, Önnek is!

villanyVégre egy jó hír! Aki geotermikus energiával, hőszivattyúval szeretné lakásának fűtését-hűtését megoldani, annak olcsóbb áramot biztosít az áramszolgáltató. Az úttörő szolgáltató az ELMŰ és az ÉMÁSZ Rt.
Az ELMŰ-ÉMÁSZ Társaságcsoport így fogalmaz: „Társaságaink ágazati elsőként, az energiatudatos fogyasztói magatartás és a megújuló energiára alapozott megoldások terjesztése melletti elkötelezettségük és vállalati meggyőződésük jegyében döntöttek az új tarifa kifejlesztése és piaci bevezetése mellett. A tarifa tavasztól lesz elérhető, a bevezetéséről a sajtóból és reklámjainkból, illetve a www.energiapersely.hu honlapon keresztül szerezhetnek információt. A tarifa bevezetéséhez partnerprogram is kapcsolódik majd, melyen keresztül a beruházás vállalásához is kézzel fogható támogatást kíván nyújtani a társaságcsoport.”
A tarifa neve: Geo tarifa – szeretni fogjuk ezt a nevet!
A Geo árszabás az egyetemes szolgáltatásra jogosult hőszivattyú berendezéssel rendelkező ügyfelek részére kidolgozott tarifális termék, amely a szolgáltató külön mért, vezérelt fogyasztási lehetőséggel rendelkező ügyfelei számára nyújt minden korábbinál kedvezőbb árú villamosenergia-ellátást. Konkrét számokat most még nem tudunk mondani, de annyi biztos, hogy a felhasználó még a mostani éjszakai áramnál is jobban jár!

Igénybe vehetik, akik:

 • hőszivattyú berendezéssel biztosítják ingatlanuk fűtését, hűtését,
 • lakossági fogyasztók, vagy üzleti (vállalati) ügyfélként fogyasztási helyük 3×63 ampert (39 kW) meg nem haladó névleges csatlakozási értékkel rendelkezik, illetve közintézmények (fogyasztási volumentől függetlenül),
 • rendelkeznek vezérelt csatlakozási ponttal,
 • hőszivattyú berendezésüket a vezérelt áramvételezés elvárásainak megfelelően telepítik, tehát a készülék külön mért – az elosztó vezérlőberendezésével a vezérelt elosztóhálózati áramkörre állandó jelleggel rögzített, nem dugaszolhatóan csatlakoztatott.

A vezérelt Geo tarifa
Az alkalmazott vezérlés naponta legalább 20 óra fűtési időt biztosít úgy, hogy 2 óránál hosszabb megszakítás nem fordul elő, és két megszakítás között legalább 2 óra bekapcsolási időt biztosít. Ez teljesen komfortos megoldás, főleg akkor, ha a hőszivattyú mellé felületfűtés-hűtést választunk, aminek hőtehetetlensége könnyedén elvisel pár perc, esetleg 1-2 óra leállást.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ez a bejelentés, most azokat is geotermikus fűtés kialakítására ösztönözheti, aki egyáltalán nem gondolkodott eddig ezen fűtési mód kiépítéséről, de a jelenlegi gázszállítási problémák megrendítették bizalmát a biztonságos gázellátással kapcsolatban, nem beszélve a gáz árak folyamatos emelkedésérőlKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

4 hozzászólás

 1. Visszajelzés: Propeller
 2. Ha lesz információ a geotermikus rendszerek olcsóm áram lehetőségének igénybevételével kapcsolatosan, akkor kérem tegyék majd itt közzé.

 3. Nagyon szeretnék információt kapni a megújuló energiák bekerülési költségeiről, különösen a geotermikus fűtési lehetőségről, valamint arról, lehet-e ezekhez vissza nem térítendő támogatást igénybe venni!

  Válaszukat köszönöm!

  Dr.Eizler Kornélia

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb