„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Hírek

57 milliárd forint támogatás megújuló energiatermelési beruházásra

malackaA Környezet és Energia Operatív Program (KEOP) keretében energiahatékonysági és megújuló energiatermelési pályázatokat hirdetnek meg összesen 57 milliárd forint támogatási összeggel.

A kormánydöntésről Molnár Csaba közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszter számolt be tegnap.
Emlékeztetett arra, hogy ez a 2007 és 2013 között erre a célra rendelkezésre álló 100 milliárd forintot meghaladó keret legnagyobb hányada.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 
 • A tenderkiírások várhatóan már ezen a héten elérhetőek lesznek a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség honlapján, és a pályázatokat március 16-tól folyamatosan lehet benyújtani, mindaddig, amíg a keret ki nem merül – mondta Molnár Csaba.
 • A hét témában meghirdetett pályázatokon a legkisebb elnyerhető támogatás egymillió, a legtöbb pedig maximum egymilliárd forint.
 • Lesz kombinált – energiahatékonysági és megújuló energiatermelést segítő – pályázati kiírás is.
 • Akár központi, akár helyi intézmények, alapítványok, egyházak, vállalkozások és magánszemélyek is kérhetnek támogatást.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

10 hozzászólás

 1. Na ezt vártuk, már csak a részletek hiányoznak, hogy egy-egy lakásra mennyi fektethető be az állami támogatásból.
  Reméljük több mint a tavalyi évben.

 2. Visszajelzés: Propeller
 3. Én egy kétlakásos könnyüszerkezetes házat szeretnék épitetni, aminek az érvényes építési engedélye meg van. Alacsony jővedelemmel rendelkezem mert köztisztviselő vagyok, nem találok olyan bankot aki ezt szívesen kedvező hilellel vagy lizinggel támogatná.
  Miért van ez ha ezé a jövő.
  Még küzdök nem adom fel.
  ui. Napellemes megoldással szeretném az enegrgiát, de erre sem sikerült árajánlatot kapnom.
  Aki tud segítsen.

  1. Kedves Erika!
   Természetesen mi tudunk segíteni Önnek, de kérjük a (https://kp.hu/kapcsolat) menüben szíveskedjen megadni a telefonszámát, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot.
   A HORIZONT építési rendszerben épült házakra ugyanazon feltételek érvényesek, mint a hagyományos rendszerű házak esetében.
   Sok bank nincs tisztában egy-egy könnyűszerkezetes épület közötti különbségre. Ezért ha olyat tapasztal bárki, hogy egy ÉME engedéllyel és MAKÉSZ védjeggyel rendelkező rendszerben megvalósuló házra valamely bank nem adna hitelt, de Ön a feltételeknek minden másban megfelel, akkor kérjük szíveskedjenek ezt felénk jelezni.
   Mi azonnal felvesszük a bank vezetésével a kapcsolatot és tájékoztatjuk Őket a szükséges dolgokkal kapcsolatosan.
   Előfordul, hogy egy-egy könnyűszerkezetes családi házat bizonyos bank 5-10%-kal kevesebb értéken becsül fel, mintha az téglából készülne.
   A HORIZONT könnyűszerkezetes készházak finanszírozása nem ütközött egyik banknál sem az eddigiekben akadályba.

 4. Az a legnagyobb problémám, hogy nem tudom, hogy a magánszemélyekre is vonatkozó pályázatoknak hol kell utánanézni. Nézegetem a honlapokat (minisztériumok, nfü), de sehol nem találok semmit. Tavaly volt pl. a NEP-2008-4 több célú beruházások pályázati konstrukció, ez idén sem lenne rossz. Vettünk egy régi parasztházat, amit szeretnénk felújítani, és arra kiváló lett volna a hőszigetelés, ablakcsere, és a fűtéskorszerűsítés. Pont azért vettük meg ezt a házat, hogy tudjunk takarékoskodni az energiával, és újrahasznosítani azt, és nem lenne rossz, ha erre lehetne támogatást kapni.
  Ha valakinek van új infója, írjon, legyen szíves.
  Köszönöm!

  1. Kedves Luca!
   A kormány nem hirdeti meg a NEP 2009 pályázatot, ez már biztos.
   Helyette, ha addig valamit ki nem találnak, akkor klímabarát otthon elnevezésű pályázat lesz.
   Az oldalunkon azonnal közzétesszük a tudnivalókat, ezért érdemes bennünket nyomon követni.

 5. Köszönöm a választ.
  Részletesebben is megnéztem a honlapjukat, és érdeklődnék, hogy felújításra váró házzal is foglalkoznak, vagy csak új építésűvel.
  Köszönöm.

  1. Kedves Luca!
   Természetesen felújításra váró házban is végzünk megújuló energia beépítést.
   Ha konkrét tervei vannak, vagy bármiben tudunk segíteni, akkor a lap tetején található telefonszámunkon szíveskedjen bennünket megkeresni, vagy szíveskedjen levelet írni és visszahívjuk.

 6. Ez engem is érdekelne, mármint csak új kivitelezéssel foglalkoznak, vagy meglévő házat is szerelnek megújuló energiákkal?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb