„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Hírek

Olcsó áram geotermikus fűtéshez, azaz geo-tarifa

Korábban már hírt adtunk, hogy az ELMÜ-ÉMÁSZ Áramszolgáltató csoport egy új, kedvezményes hőszivattyús áramtarifát vezet be április elejétől elsőként a hazai villamosenergia-piacon.

Az ELMŰ (Budapesti Elektromos Művek Nyrt.), illetve az ÉMÁSZ (Észak-magyarországi Áramszolgáltató Nyrt.)Geo árszabás az egyetemes szolgáltatásra jogosult hőszivattyú berendezéssel rendelkező ügyfelek részére kidolgozott tarifális termék, amely a szolgáltató külön mért, vezérelt fogyasztási lehetőséggel rendelkező ügyfelei számára nyújt minden korábbinál kedvezőbb árú villamosenergia-ellátást.

A GEO tarifa – 20 óra, vezérelt, egy tarifás, tervezett bruttó végfelhasználói díja kilóvattóránként 28,04-Ft lakossági, illetve 28,38,-Ft nem lakossági, valamint közintézményi fogyasztók számára.

Igénybe vehetik, akik:


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

– hőszivattyú berendezéssel biztosítják ingatlanuk fűtését, hűtését,
– lakossági fogyasztók, vagy üzleti (vállalati) ügyfélként fogyasztási helyük 3×63 ampert (39 kW) meg nem haladó névleges csatlakozási értékkel rendelkezik, illetve közintézmények (fogyasztási volumentől függetlenül),
– rendelkeznek vezérelt csatlakozási ponttal,
– hőszivattyú berendezésüket a vezérelt áramvételezés elvárásainak megfelelően telepítik, tehát a készülék külön mért – az elosztó vezérlőberendezésével a vezérelt elosztóhálózati áramkörrea állandó jelleggel rögzített, nem dugaszolhatóan csatlakoztatott.Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb