„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

EsettanulmányKiemelt cikkeinkrezsicsökkentés

Nem változik az áram ára azoknak, akik hőszivattyút használnak – a többieknek is enyhítés jött a rezsiköltséggel kapcsolatban

Németh Szilárd a rezsicsökkentés fenntartásáért felelős kormánybiztos ma reggel minden előzetes tájékoztatás nélkül – rendkívüli sajtótájékoztatót tartott a rezsicsökkentés módosításának részleteiről.

Örülhetnek azok, akik kiemelten energiatakarékos házban élnek vagy ilyet építenek és hőszivattyús a fűtésrendszer, mert számukra marad a korábbi nagyon kedvező elektromos áram tarifa!!!

Tehát továbbra is ajánlani tudjuk mindenkinek azt, hogy elektromos árammal-hőszivattyú segítségével állítsa elő a hűtési és fűtési energiát!

Az új rezsiköltségek a következők lesznek:

A villamosenergia esetében: 2523kWh/év fogyasztásig 36 forint marad az ár, ez a rezsicsökkentett kedvezményes ár. Az e feletti fogyasztásnál 70,10 forint/kWh.

A valós versenypiaci ár egyébként 268,9 forint lenne, de a lakosság nem ezt a valós piaci árat fizeti, hanem a 70,1 forintot. Az éjszakai áram: 23,1 forint/kWh lesz a fogyasztási korlátig, e felett 62,9 forint a nem kedvezményes ár.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Gáz esetében már nem annyira fényes a helyzet: 1729 köbméteres éves fogyasztásig, vagyis 144 köbméter/hó fogyasztásig marad szintén a kedvezményes tarifa: 102 forint köbméterenként. E felett 747 forint/ köbméter lesz az új lakossági piaci ár.
A valós versenypiaci ár 1020 forint lenne, de a lakosság nem ezt fogja fizetni.
Megmarad a nagycsaládos kedvezmény, amely 300 ezer nagycsaládost érint: 3 gyereknél 600 köbméterrel emelkedik, a 4 gyerekeseknél 900 köbméterrel, 5 gyereknél még további 300 köbméterrel a fogyasztási limit.

A hírTV videója itt megtekinthető:Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb