„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
napi hírmorzsák

NCaved: egy domboldalba épített lenyűgöző rezidencia

A MOLD Architects NCaved projektje egy eldugott sziklás öbölben található a görögországi Serifos-szigeten, amely látszólag közvetlenül a tenger felszíne felett lebeg.

Egy védett menedékhely létrehozása érdekében az építészek a földalatti építés felé fordultak az erős északi szélnek kitett helyszínen. A lejtő dőlésszögének követése lehetővé tette a lehengerlő kilátás maximalizálását. A hosszanti kőfalak struktúrális és vizuális védelmet nyújtanak a belső és külső tereknek, ami teljes esztétikai ellentétben áll az elülső üveghomlokzatok könnyű megjelenésével. Az üvegfalak teljes hosszukban kinyithatók, kihasználva a keleti kilátást, míg a hátsó rész ablakai egy belső kertre néznek, amely egy felső nyíláson keresztül jut levegőhöz és fényhez. Ez a belső udvar szintén javítja az épület légáramlását.

A homlokzati nyílásaival, kőfalaival, beültetett lapos tetőszerkezetével, megfelelő szigetelésével, valamint energiatakarékos üvegpaneleivel az NCAVED kiváló bioklimatikus tulajdonságokkal rendelkezik. A rezidencia három szintre oszlik: a hálószobák, a nappali és a vendégház szintje. Az első kettő belsőleg kapcsolódik, míg a vendégház független.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A zárt lépcső köti össze a három szintet kívülről, és egészen nappaliban található főbejárathoz vezet. A barlang érzet szándékos kialakításához az anyag-és színpalettán kő, beton, fa és fém szerepel, azok természetes árnyalatában.

Forrás: wwwarchdaily.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb