„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Művészi tükröződés a folyón

A New York-i székhelyű művész Ray Bartkus megrendítő modern művészeti alkotásokat készít, általában erőteljes kérdéseket feltéve azok számára, akik szemlélik a projektet.

Ez a szemet gyönyörködtető falfestmény Litvániában található a művész szülőföldjén és érdekes vizuális csavarral szolgál. Kitaláltad már mivel? Szándékosan fejjel lefelé készült el a falfestmény a Šešupė folyó mentén található ház oldalán. Az eredeti tervek szerint a Malonny művészeti fesztiválra készült volna az érdekes alkotás, amit Marijampolė városa rendez meg. A fesztivál keretében próbálják egyesíteni a világ különböző részein dolgozó művészek mágikus munkáit.

street-art-mural-reflected-water-1Annak ellenére, hogy a fenti képen részben szerkesztett, az élmény erős, a reflexió világos és a járókelők is igazán élvezhetik sétájuk alatt a magával ragadó tükröződést. Az elaggott épület úgy tűnik, mintha életre kelt volna, és valószínűleg látványosság lett elkészülte óta a környéken. Mit gondolsz erről a streer art-ról?


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

forrás:freshome.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ajánlott tartalom
Bezárás
'Fel a tetejéhez' gomb