„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Lakberendezés és stílus

Művészi dohányzóasztalok

Minden otthonban szükség van egy asztalra, vagy akár kettőre és míg a legtöbb ember tisztán funkcionális alapon dönt a vásárláskor, szeretnénk bemutatni, hogy lehet találni igazán kreatív és művészi darabokat is, amitől a vendégeknek elakad a szava.

Amikor Michael Thomas az MTH -tól az erdőben túrázik, akkor olyan hasábokkal, fatörzsekkel tér vissza, ami hamarosan átalakul egy lenyűgöző élő alappá a fehér gyanta tetején. Az asztallap polírozott és csiszolt sima felület, de a többi rész gyönyörűen nyers marad.

12-artsy-tables-wow-factor-5-bloom-thumb-630xauto-47274

A McNabb & Co. Studio készítette el a város képét különféle fahulladékokból, amelyek kifaragtak szalagfűrész segítségével és a városi épületek kocka fából kelnek életre.

12-artsy-tables-wow-factor-9-dripwood-thumb-630xauto-47282

A táj tengeri alapja öntött beton és a víztömeg laminált átlátszó üvegből készült, a csodálatos fjorddal. A kis ház a hegyen bronzból készült hozzá- A Coffee Table – Ben Young szobrász munkája és egyszerre elegáns és érdekes.

12-artsy-tables-wow-factor-12-fjord-thumb-630xauto-47288


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Javier Olmeda által készített asztal, kilenc réteg juhar fából áll össze. A rétegeket egymásra halmozva jött létre, ásványi képződmények, növényi és állati részek ihlették.

12-artsy-tables-wow-factor-14-mesa-m3-thumb-630xauto-47292

A műanyag és fa találkozása nyomán jött létre a PalsticNature asztal és Pelidesing székek. A hatás meglehetősen pónira emlékeztető, szinte várjuk, hogy a fehér asztallábak elkezdik kaparni a földet, míg a nyerítése halkan suttog a levegőben. Az öntőformák biztosítják a tökéletes összeillést a fa és műanyag között.

12-artsy-tables-wow-factor-26-plasticnature-thumb-630xauto-47316

forrás:freshome.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb