Karácsonyi ajándék: Aki velünk építtet, annak ingyenes a gépészeti és villamos, valamint a statikai szakág elkészítése és a hővisszanyerős szellőztető rendszer!

Lakberendezés és stílus

‘Moonlight’ lámpabúra Thomas Bernstrandtól az Abstracta számára

Thomas Bernstrand svéd tervező az Abstracta irodai márka számára alkotta meg a Moon lámpát, amely a közvetlen fényt és az akusztikai tulajdonságokat kombinálja egy nagyvonalú felfüggesztett gömbben.

A Moon égi formája a Holdra utal, és jól illik olyan helyszínekre, mint az éttermek, lobbik és co-working terek, de akár otthoni terekben is megállja a helyét.

“Két klasszikus lámpaforma – egy gömb és egy, a gömbbe rejtett kúp – kombinálásával egy olyan gömb alakú lámpát tudtam létrehozni, amely irányított fényt biztosít” – mondta Bernstrand.

A lámpa hangcsillapító tulajdonságokkal is rendelkezik, amelyek mind a levegővel töltött üregből, mind a gömböt takaró, különböző nemezekből álló kettős rétegből származnak.

A részben újrahasznosított műanyag palackokból készült filc világosszürke, sötétszürke, bézs vagy sötétkék színben kapható, hozzá illő vagy kontrasztos textilkábellel.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A DALI-kompatibilis és a fényhőmérsékletet szabályozható, a Moon csoportokban, sorokban vagy egyetlen lámpatestként is felakasztható.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb