Home / Modern és luxus házak / Modern otthon egy fiatal családnak

Modern otthon egy fiatal családnak

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Amikor egy házaspár úgy dönt, hogy gyermeket vállal az mindent átalakító élmény.

Nemcsak egy új élet, amiről gondoskodniuk kell a szülőknek és ellátni, de szinte egészen biztos, hogy több helyre is lesz szükségük. A gyerekeknek teret kell teremteni ahhoz, hogy játszhassanak és fejlődhessenek, miközben a szülőknek is saját helyre van szükségük, ahol dolgozhatnak, pihenhetnek. Néhány tervező számára ez kihívás lehet, de Denis Bespalov elképzelésével ebben a házban megvalósulhatnak ezek az igények.

gray-sectional-sofa

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A karcsú, modern stílus mind a szociális, mind a privát tereken végighalad, hogy olyan egységet hozzon létre, amely minden családtag számára egyaránt jól működik. Nem meglepő, hogy a ház fő lakóterülete meglehetősen nyitott, és csak néhány gondosan kiválasztott bútor látható benne, egyedi dohányzóasztal és élénk beltéri növényeket tartalmaz. Az otthoni iroda zen stílusa mellett ugyanúgy találhatunk benne egyedi asztali lámpát és design szék.

forrás:home-designing.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Japán modern otthon

A Skyward House néven futó projektet az AC-AA Architects tervezte, egy japán stúdió, ami arról …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..