Home / Modern és luxus házak / Montreal-i ház bővítés

Montreal-i ház bővítés

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

A BLACK BOX II elnevezésű otthont Montrealban, Kanadában a Natalie Dionne Architecture tervezte.

Az építészeti megoldás, olyan mint egy ékszerdoboz, nagyméretű, fekete szálerősítésű lemezek borítják, a loggia perforált motívuma pedig erősíti a modern jelleget. Ezzel szemben világos fa, könnyű porcelán és kerámia uralja a belső helyiségeket.

modern-residence-4

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

Nagy ablakok nyílnak a kertre, hogy a házat bevonják a természetes környezetébe. Innen tölgyfa burkolat fedi a falakat és a mennyezetet, a tömör tölgyből készült konyha sziget pedig monumentálisan középen helyezkedik el. A terasz kövezetének színárnyalata a konyha betonszerű padlójához csatlakozik. Ez a vörös agyagtéglából készült ikerház a Westmount és a montreali Notre-Dame-de-Grâce környékére jellemző. Az elavult belső megosztottság újrakonfigurálásával és bővítéssel az architektúra megerősödött és átalakult, hogy így jobban tükrözze a lakók modern életvitelét és törekvéseit.

forrás:freshome.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Japán modern otthon

A Skyward House néven futó projektet az AC-AA Architects tervezte, egy japán stúdió, ami arról …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..