„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

Modern faház Quebecben

A Chalet Panorama nem más, mint egy modern faház Saint-Siméonban, Quebecben, amit az Architecture Casa tervezett. Az épület bele épült a sziklás terepbe,ily módon, a víz szabadon áramlik a ház alatt.

Sőt, a falak kialakítása védelmet nyújt a szeizmikus aktivitástól is, ami gyakori ebben a régióban. Ehhez a környezettudatos szellemhez, amiben a ház épült, több összetevőből nyertek ihletet, többek között egy régi kolostorból is. A környezettudatos építkezés része az, hogy egy szintben kellett megoldani az élettereket, amiket soros kialakítással oldottak meg, vagyis minden szoba a folyó felé nyílik, és ezzel létrehoztak egy erős szegregációt az élő és pihenőhelyek között is.

modern-cabin-9


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A belső kialakítása minimalista, melynek ötleteit a környező tájból merítették. Széles körben használják a faanyagot, a kandalló és a nagy ablakok pedig meleg hangulatot sugároznak a nappaliban. A konyha és a nappali egyterű; tökéletes helyszíne a baráti összejöveteleknek, és ez a szociális terület bővíthető a szabadban is, köszönhetően a hangulatos terasznak, kilátással a folyóra.

forrás: freshome.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb