Home / Lakberendezés és stílus / Modern és kortárs design közötti különbség

Modern és kortárs design közötti különbség

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Sokan azt gondolják, hogy a modern és kortárs design ugyanazt jelenti. De valójában, a két stílus még ha vannak is hasonlóságok, teljesen más világot képvisel.

A modern design egy olyan korszakra utal, amely már elmúlt, a kortárs design pedig a jelenre és a jövőre. A legnépszerűbb modern design korszak az 1950-es és 1960-as évek közepére tehető. Az 1920-as évek Art Deco-jának, vagy akár az 1970-es évek vintage megjelenése is modernnek tekinthető.

A modern dizájn gyakran fa és földies elemekkel rendelkezik, és a színek fátyolosabbak, olyan árnyalatokkal mint a rozsda, a türkiz, a barna és az olíva.

A kortárs design gyakran ragaszkodik a szigorúbb fekete, fehér és szürke színekhez. Ha több színt adnak hozzá, akkor az gyakran tiszta, telített, mint az igazi vörös, indigó vagy narancs.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

Mindkét design a minimalista esztétikára törekszik, és a tiszta, építészeti vonalakra, nyitott terekre. Nézze meg képgalériánkat és fedezze fel a különbségeket!

forrás:freshome.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Kényelmes, modern otthon

Modern, fiatalos és elegáns. Ezek a jelzők írják le legjobban ezt az otthont, amit Dinara …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..