Home / Modern és luxus házak / Csodálatos ház Kanadában

Csodálatos ház Kanadában

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

A vízparti házak tervezését illetően általában az a stratégia, hogy a lehető legnagyobb mértékben kihasználják a kilátást és azt a belső térbe zökkenőmentesen illesszék.

Néha a végeredmény nemcsak gyönyörű, de lenyűgöző is és fényűző. Máskor azonban ház a környezetéhez kevésbé feltűnő módon kapcsolódik. A bemutatott ház Ogden-ben (Kanada) található és igazán kényelmes, kellemes otthon, amit a MU Architecture tervezett 2017-ben. A Memphemagog-tó közelében a meredek és sziklás terep arra sarkallta az építészeket, hogy egyedi tervezési megoldásokat találjanak.

Így jött létre az az elképzelés, hogy a ház hosszú és lineáris elrendezésével, egy sorban helyezik el az összes belső teret, lehetővé téve, hogy mindegyikük a tó csodálatos szépségét a lakók elé tárja. A legjobb kilátás azonban a tetőteraszról a tó partján álló csónakházból nyílik. Innen a naplemente egyszerűen varázslatos. Nézze meg képgalériánkban ezt a csodálatos házat!

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

forrás:homedit.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Litván modern otthon

Vilniusban, ennek a modern új háznak a büszke tulajdonosait mindig is egy kis folyóval vagy …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..