Home / Lakberendezés és stílus / Modern apartman világos színű fával

Modern apartman világos színű fával

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

A világos színű fából készült bútorok és padlóburkolatok viszonylag gyakoriak, de hogyan lehet különlegessé tenni a velük berendezett helyiséget?

Ez a modern apartman inspirációt kínál, a fa összepárosítva a fehér, téglaburkolatú fallal, a sötétkék és fonott nádbútorok könnyű, mégis modern hangulatot keltenek. Ha a falakat fehér színűre festjük, a bútorok pedig szürke színűek, akkor a világos fából készült bútorok szinte felmelegítik a helyiséget.

navy-rug-black-wall-contrast-apartment

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

Használjunk pasztell színeket, hogy lazítsunk a fán, adjunk hozzá skandináv stílusú könyvespolcokat és  fekete keretű nyomatokat. A bemutatott lakótér színei a fekete, fehér, sötétkék és fa, ez pedig kontrasztokkal teli belső teret teremt. Először egy puha, fehér kanapéval és a nappaliban két tipográfiai nyomattal találkozunk. A fehérre festett téglafal, páfrány, krómozott lámpa és egymás mellé helyezett fekete bútorok kapcsolják össze a belsőt.

forrás:home-designing.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Modern loft átalakítás

Néhány felújítás könnyű, és néhány pedig nagyon nehéz. Általában vonzódnak a drasztikus felújításokhoz és látványos …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..