„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Mestiz a kézművességet ünnepli a színes mexikói stúdióban

A Mestiz mexikói dizájnstúdió bemutatótermet és műhelyet nyitott San Miguel de Allende történelmi épületében, ahol a helyi kézművesekkel folytatott élénk árnyalatú együttműködése büszke helyet foglal el.

A stúdiótér Pasaje Allende városában található, a központi mexikói város szívében, amely híres gyarmati korszak építészetéről és művészeti színteréről. A Mestiz alapítója, Daniel Valero számos képzett helyi kézművessel együttműködve bútorokat és lakberendezési tárgyakat készít ősi kézműves alkotások felhasználásával.

Mestiz kollekciójának darabjai töltik be a stúdió belsejét, amely egy átalakított kőépületben található, amelyet “vad élőhelynek” terveztek, és tele van egyéniséggel. A stúdió három fő helyiségből áll. A bemutatóteremben az eredeti fagerendák és a téglamennyezet láthatók, a falakat durva vajas vakolat borítja.

A fényes csempével burkolt párkányok és pódiumok helyet biztosítanak olyan apró tárgyaknak, mint a tüskés edények és bekeretezett képek. A padlón a nagyobb bútordarabok, mint a háromszög alakú asztal és a bojtos háttámlával ellátott székek helyezkednek el. Eközben a falakat textilművészeti alkotások díszítik, a fejük felett pedig hatalmas, rostos rózsaszín világítótestek lógnak.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A műhely az épület oldalsó lejtőjében található, ahol két oldalról láthatóak a durva kőfalak, a többi felület pedig kezeletlen. A tárgyak összeszerelésére és természetes anyagok – pálma, fa, gyapjú, fonott és kerámia – tárolására szolgáló, pirosra festett padokat részben kész minták veszik körül. A rózsaszín árnyalatú tároló helyiség is tele van termékekkel, a mennyezetre felfüggesztett fonott lámpáktól a sarkokban álló kék, rózsaszín és lila magas totemekig.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb