„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Lakberendezés és stílus

Meghitt családi ház a Svéd tengerparton

A Ström Architects által tervezett és épített Peninsula House Svédország délnyugati részén, egy homokos félszigeten található. A projekt különleges helyet foglal el az építészeti cég szívében, mivel Magnus Ström, a Ström Architects igazgatója itt nőtt fel.

A területet hosszan elnyúló, homokos strandok, alacsonyan fekvő mocsaras területek jellemzik, és a golfozók, a vízi sportok szerelmesei és a természet szerelmesei körében népszerű hely. Bár a helyszín nagyon sík, az első emeletről fantasztikus kilátás nyílik a Balti-tengerre. szigorú tervezési irányelvek szabták meg a paramétereket az alapterületre, a telek elhelyezésére, valamint annak meghatározására, hogy a telken hol engedélyezett a második emelet. A Ström Architects a helyszín és a kilátás teljes kihasználása érdekében egy “fejjel lefelé” álló házat tervezett.

Az első emelet egy nyitott téglalap alakú térfogatként helyezkedik el, teljesen üvegezett homlokzattal, amely a tengerre néz. Az emeleten konyha, étkező és lakóterek, valamint egy nagyvonalú terasz található. Az üvegezés visszahúzható, a teljes homlokzaton egy erkélyt alkotva, ugyanakkor ez lehetővé teszi, hogy a túlnyúlások árnyékolják a homlokzatot.

Az első emeleti térfogat alatt az elrendezés L-alakú alaprajzú. Az egyik szárnyban, a lakóterek alatt találhatók a családi hálószobák,és a mellékhelyiségek. A másik szárnyban egy szauna található, a vízen való sárkányhajózás utáni felmelegedésre, valamint a vendégszobák. Az utca felőli homlokzatot szándékosan üresen hagyták, hogy a házat leárnyékolják az utcáról, amely az egyik fő megközelítési pont a strandra.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A földszintet téglából, az első emeletet pedig homokszürke mikrocementből építették. A fedélzetek faelemeit és néhány homlokzati részletet ezüstös szürkére meszeltek. Összességében az anyagpalettához a homokos tengerpart és környékének színeiből merítettek ihletet. A legtöbb belső fal semleges színű stukkóból készül, amelyet belga kék mészkő és fehér olajozott tölgy kísér. Tölgyfa bútorok és néhány wabi-sabi rusztikus darab egészíti ki a belső tereket.

Forrás: www.yinjinspace.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb