„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

Mega luxusház a város felett

Sokan azt mondják, hogy könnyűszerkezetből nem lehet luxusházat építeni. szerintünk ez az épület rácáfol erre a kijelentésre. Nem mintha a korábban közzétett cikkünk nagy része nem könnyűszerkezetes lenne, de ez tényleg igazán egyedi tervezés.

Az épületből fantasztikus és csodálatos panoráma nyílik a természetre és a városra, szóval ebben a házban aztán meg lehet érteni, hogy az emberek miért szeretnek hegyet mászni! A padlótól a mennyezetig érő hatalmas üveg ablakok, olyan hatást keltenek, mintha a háznak nem lennének falai, és a természetben élnénk! A ház udvarán található egy nagy méretű medence, amelyet kedve és ideje szerint bármikor igénybe vehet, nem kell hozzá elmenni a legközelebbi uszodába. Az épület belső terei maximalista stílusúak, és merész színkombinációkat tartalmaznak. A konyha sárga és szürke színösszeállításban pompázik, míg a hálószoba fő színei a piros és a szürke.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb