„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Maximális stílus és funkcionalitás; Pipeline moduláris ülőgarnitúra

Az ausztrál Derlot márka kiadta a Pipeline moduláris ülőgarnitúrát, amelyet az alapító Alexander Lotersztain tervezett, jellegzetes hengeres háttámlával

Az űrkorszakos formatervek által inspirált Pipeline kígyózó háttámlával rendelkezik, amely többféleképpen konfigurálható, így érdekes ülőfelületeket hozhat létre.

Az ülőalkalmatosság modulokban készül, az ülések hátulján vagy közepén barázdákkal, amelyekbe egyenes vagy ívelt hátpárnákat helyeznek el, lehetővé téve az üléselrendezés variációit.

“Ez a rugalmas modularitás a minimalista formával párosulva hihetetlenül egyszerű, mégis ikonikus dizájnt hoz létre” – mondta Lotersztain.

A Derlot leírása szerint a Pipeline hengeres párnázata otthoni és nyilvános környezetbe egyaránt alkalmas, mivel páratlan kényelmet nyújt, valamint egyedi dizájnelemet ad hozzá.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Az ülőalkalmatosság párosítható a márka porszórt acél oldalsó asztalaival, amelyeket szabadon állóan vagy az egységek közé helyezve használhatunk lebegő hatás elérése érdekében. Lehetőség van áram- és USB-csatlakozók beépítésére is.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb