Home / Modern és luxus házak / Luxus otthon Miami-ban

Luxus otthon Miami-ban

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Marcio Kogan építész tervezte ezt a nagyjából 1400 négyzetméteres otthont, ami lehetővé teszi a lakók számára, hogy élvezhessék a gyönyörű floridai tájat, köszönhetően a beltéri-kültéri kialakításnak, amely több mint 170 négyzetméternyi fedett teraszt tartalmaz – plusz egy látványos tetőtéri teraszt.

Az otthon egyik oldala egy fényűző medencével szemben helyezkedik el, míg a másik oldalon vízi növényekkel beültetett, szerves lagúna határolja, így szinte minden szobából pihentető vízparti kilátás nyílik. Az otthon külseje visszhangozza ezt a természetes megjelenést a nyersanyagok széles körű felhasználásával, köztük kővel és fával, rengeteg betonnal.

sunken-living-room-architecture

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A szociális területek a felső emeleten helyezkednek el, és a földszintre néznek, a medencére és a fedett teraszra. Miközben az otthont könnyű ideális party helyszínné alakítani, könnyű látni a hangsúlyt a lakók kényelmén is. A hálószobába például közvetlenül a medence mellett található.

forrás:home-designing.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Modern családi otthon

Minden otthonnak saját története van, és néhány esetben ez a történet korábban kezdődik, illetve számos …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.