Home / Lakberendezés és stílus / Apartman ipari stílussal

Apartman ipari stílussal

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Az ipari stílusú design a kényelmesebb életmód kialakítására törekszik. Miközben a városi stúdiók még mindig stílusosak, egyre több tervező keresi az utat a keményebb nyersanyagok – például a beton és az exponált acél – megjelenítéséhez, amiket bútorokkal és fényekkel tesznek barátságosabbá.

A bemutatott lakásban elegáns megjelenésű beton falak vannak, de a falak körül kialakított design lágy és hívogató és a divatos skandináv elemeket hozza. A beton, a gazdagon színezett fa és a tiszta vonalú bútorok használata lágy textúrát tesz lehetővé, így barátságos és sokoldalú otthont nyújt.

concrete-wall-design

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A lakásban ipari stílusú tetőtér látható, a hangulatos bútorok, mint a kávézóasztalok a tetején gyümölcsös tálakkal, kellemesen tartják a széles nyitott teret. Egyértelműen a kényelmes, megnyugtató és vendégváró légkör jellemzi, ahol a lakók és a vendégek rendkívül kellemesen érezhetik magukat.

forrás:home-designing.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

10 ötlet a kihasználatlan sarkokhoz

Mindannyiunk rendelkezik vele. Bizony, ez az egyik sarok az otthonunkban, ami csak egy kicsit különbözik …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.