Home / Modern és luxus házak / Luxus otthon Londonban

Luxus otthon Londonban

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

A londoni Chelsea magas színvonalú butikokkal, tiszta utcákkal és kiváló éttermekkel büszkélkedik. Ebben a történelmi régióban található az Ashberg House, amelyet a 102 karátos Ashberg Diamond inspirált.

A világos lakóház a híres gyémánt elemeit utánozza, a londoni székhelyű Morpheus belsőépítészeti cég különleges bútorokat tervezett, többek között egy egyedi étkezőasztalt, gyémántos kávézóasztalt és kézzel készített, színes színű lámpával díszített csillárt az étkezőhöz. Az ötemeletes otthon meglepő látványt nyújt a környező stukkó és tégla villák között.

morpheus-london_ashberg-house_living_

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

Bronz ajtók nyílnak a formális előtérbe, amelyet természetes fény áraszt el és a mészkő terasz felé vezet. Az alsó földszint tágas nappalival és két konyhával rendelkezik. Az expanzív hálószoba egy teljes emeleten helyezkedik el és kézzel készített és festett selyem fejtámla kiterjed a fal teljes szélességére. Semleges, tiszta színpaletta design elemeket láthatunk és egy lenyűgöző, szürke Marquina márvány fürdőszobát drámai vizuális hatással. Az otthonban nyolc fürdőszoba található. A széles körű szolgáltatások közé tartozik a 245 üveges borospince, távirányítós kandallók, fényűző házimozi, valamint több szórakoztató helyiség.

forrás:robbreport.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

modern-residence-27-2

Montreal-i ház bővítés

A BLACK BOX II elnevezésű otthont Montrealban, Kanadában a Natalie Dionne Architecture tervezte. Az építészeti ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.