„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

napi hírmorzsák

Márvánnyal burkolták a londoni ház új melléképületét

Az Alexander Owen Architecture építésziroda márvány burkolattal látta el a londoni viktoriánus házhoz hozzéépített otthoni irodát és bárt. A tulajdonosok, egy házaspár, három fiatal fiúval, akik a bővítéssel a munkaterület mellett egy olyan helyet akartak kialakítani, ahol bőséges hely van a szórakozásra és az együtt töltött időre.

A cég építészei egy egyszintes hátsó toldatot alakítottak ki, amely 13,3 négyzetméterrel bővítette ki az otthon hasznos alapterületét, egy nyitott terű konyhával, és mosdóval, valamint egy 16 négyzetméteres melléképületet, amely munka- és szociális térként szolgál. A főépületet egy burkolt kert választja el a melléképülettől, amely külső homlokzatát kétféle precízen vágott márványba burkolták; Arabescato márvánnyal, homályosabb erezettel rendelkezik és egy sötétszürke Bardiglio márvánnyal, strukturáltabb kivitelben.

A márványt az ajtók és ablakok körül digitálisan vágták, hogy pontos, 90 fokos kereszteződéseket hozzanak létre az egyes födémek között. Ez lehetővé teszi, hogy a burkolat és a vágott vonalak zökkenőmentesen “körbeöleljék” az üvegkereteket.

A favázas tolóajtók megnyitják a konyhát és az étkezőteret a kerti helyiséget felé, ezzel is maximalizálva a teret, és alkalmassá téve nagyobb partik szervezésére. Az építészeti cég robusztus, kevés karbantartást igénylő felületeket választott a konyha kialakításához, mint az öntött betonpadló, a rozsdamentes acélból készült sziget-egység, a téglafalak és a faburkolt mennyezetet. Az anyagpaletta egy egyszerű, nyugtató egyensúlyt teremt a helyiségben. A helyiséget egy lineáris tetőablak világítja meg felülről.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A kertet ugyanazok a téglák kövezik ki, amelyet a melléképület padlóján használtak, ami zökkenőmentes kapcsolatot teremt a beltér és a kültér között. A falakat sárga Valchromat MDF dekoratív panelek és nyírfa réteg borítja, és egy beépített íróasztal, bár és tároló szekrények találhatók benne. A melléképület otthoni irodaként szolgál a hét folyamán, segítve a házaspárt a munka és a családi élet közötti határ megtartásában, hétvégeknkén pedig kis családi/baráti összejövetelekre használható.

Az Alexander Owen Architecture szerint a világjárvány kezdete óta jelentősen megnőtt bővíteni kívánó ügyfelek száma, és ez nem véletlen, hiszen egyre több vállalat rendeli el az otthonról való munkavégzést a vírus terjedésének megakadályozása érdekében.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb