„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

Luxus ház Brazíliában

A Paulo Minosso House pihenőház a Muro Alto Beach-en található, Pernambuco partjainál, az építészeti projektet a Pontual Arquitetos, a belsőépítészetet pedig a Porto Neves Arquitetura végezte.

A projekt magában foglalt egy SPA-részleg és a gőzfürdő, a medence újrarajzolása és a lépcsők, a belső keretek és az üvegkorlátok konstruktív részleteinek kidolgozása mellett. A koncepciót úgy irányították, hogy megőrizzük a meglévő anyagok és bútorok kiválóságát anélkül, hogy elveszítenék a tengerparti ház lényegét: megtartva a nyugodt hely és a pihenésre és kikapcsolódásra utaló szerény szempontokat.

A belsőépítészet fejlesztése fenntartotta a ház eredeti építészetének tiszteletben tartását, készültek például a konyhai és WC-ajtókat magába foglaló fapanelek, ugyanúgy, ahogyan az üvegkorláttal, olyan tervezési megoldásokkal, amelyeket úgy gondoltak, hogy a bútorok és a fa mennyezet, amely egy nagy ferde tető, amely a kettős jobb lábat közvetett megvilágítással látja el, fokozódott.

A kert értékelése szintén egy fordulópont volt a projektben, különösen a Spa részen, ahol egy oldalkertet hoztak létre, oly módon, hogy a zöld területet beépítik az építésbe, és integrálja a spa szobákat és a vendégszobákat, amelyek ezen az emeleten léteznek. A szobák befejezéséhez természetes anyagokat választottak, mint a fa, a kő és a természetes tégla (ez utóbbi a nappali fő falán használták), vagy amely emlékeztet a természetes textúrákra, például a Portobello Barcelona Cristal porcelán, amely emlékeztet a homok aspektusára és a Cottage Canelle, amely hasonlóságot mutat a mosott fehér fával.

A ház tulajdonosa egyben művészetrajongó is, a következő művészek alkotásaiból álló nagy gyűjteményt birtokol: Francisco Brennand, Conchita Brennand, Abelardo da Hora, Domingos Tórtora e Studio Alva. Így a szobák összeállításánál a nevezett művészek műalkotásainak és a helyi kézművesek termékeinek keveredése mellett döntöttek: Suely Brasileiro (PE), instalada no hall de entrada do térreo; mestre DIM de Juazeiro do Norte (BH) e vasos de Neguinha (Belo Jardim – PE).


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Az volt a cél, hogy a vendégek és a lakók észrevehessék a ház részévé váló kivitelezés, bútorok, megvilágítás és tárgyak minőségét, ugyanakkor a ház környezete kényelmes és barátságos legyen a sokféle felhasználási módhoz.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb