Home / Modern és luxus házak / Luxus Bangkokban

Luxus Bangkokban

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Egy ház akkor a legkényelmesebb, ha a család minden tagjának olyan egyedi tere és helye van, amely visszatükrözi a személyiséget.

Természetesen a jól megtervezett alaprajz és a csúcsminőségű belsőépítészet minden bizonnyal sokat segít ebben, de a különböző helyiségekben megjelenő egyedi személyiségjegyek, de mégis egységes hangulat valóban lenyűgözővé teszik ezt a házat. Míg Bangkok forgalmas utcáiról és őrült tempójáról ismert, ez a ház nyugodt életstílust közvetít.

gold-chandelier

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A ForX Design Studio építészei és a Tinnaphop Chawatin fotográfus munkája nyomán mi is betekintést nyerhetünk, hogy felfedezzük a luxust. Az épület homlokzata is már ezt közvetíti és nagyszabású tereket jelenít meg. Kétszintes az otthon, a második szintet a hátsó terasz fölé nyújtották, és lenyűgöző benyomást kelt az utcáról. A belső design azonos színsémára épül, luxus anyagokkal és bútorokkal.

forrás:home-designing.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Litván modern otthon

Vilniusban, ennek a modern új háznak a büszke tulajdonosait mindig is egy kis folyóval vagy …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..