Home / Lakberendezés és stílus / Elképesztő design székek

Elképesztő design székek

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

A lakásodban szeretnél látni valami igazán művészit? Van olyan bútor, ami annyira funkcionális és egyben kreatív is lehet – mint egy design szék?

A bambuszból, hullámkartonból, fonott nádból vagy fából készült székek, híres tervezők munkái, akik valami egészen különlegeset alkottak, hogy elvarázsolják velük az érzékeinket. A koncepciók kiállításokon szerepelnek vagy prototípusként és a legtöbb ilyen szék ezért nem is kapható. De ne hagyjuk, hogy ez gátolja a belőlük nyert inspirációt.

wooden-sculptural-chairs-600x617

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

Nézzük meg, hogyan hajlanak elképesztő formákba a tölgy, kőris és más fafajták. A különleges kialakítás például erre a páva formájú székre is jellemző, ami gyerek és felnőtt méretben, több színben is látható vagy épp az ultramodern kivitelű futurisztikus székekre. Nézd végig a képgalériát és gondold át, hogy ezekből az innovatív, művészi kialakítású székekből te melyiket választanád a lakásodba?

forrás:home-designing.cm

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Modern-sofa

Csillogó fém felületek és modern design

Lenyűgöző belső tér vár minket ebben a ritka otthonban, London közelében, az Egyesült Királyságban, melyet ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.