„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

“Loft kocka”, avagy a lebegő hálószoba a süllyesztett nappaliban

Ez a kicsi, 50 négyzetméteres apartman Montrouge-ban, Franciaországban a hely takarékosságra törekedve a galériás hálószoba mellett döntött, viszont a hagyományostól igen csak elrugaszkodva. Ez a lebegő kocka, az egyik szinten a bútorokkal párhuzamos szinten helyezkedik el, a másik oldalról pedig egy hangulatos kis barlang, amely a háló fülke szerepét tölti be.

Emmanuel Combarel és Dominique Marrec építészek felfüggesztett fém tetőtéri kockát helyeztek a lakás közepére a konyha / étkező és a szint süllyesztett nappali közé. Ez a kocka egy önálló hálószoba, amely pontosan nulla a lakás hasznos alapterületének, ugyanis a hálószoba lebeg a lakótér felett.

Amikor a Chez Valentin apartman lakosai vendégeket hívnak vacsorázni, vagy csak több ülőhelyre van szükségük, a hálószoba-kocka párkánya elég alacsony ahhoz, hogy az emberek úgy ülhessenek rajta, mint egy padon. 


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A hálószoba kontrasztban a lakás felületének tiszta fehér színével, világos és stílusos helyiség. Betekintve ugyanolyan mint bármely más apartman hálószobájába való belépés, kivéve az ajtó hiányát – és az a tény, hogy egyszerűen a kis apartman közepén lóg, intelligens és kényelmes helyet biztosítva, anélkül, hogy elvenne a már amúgy is kicsi rendelkezésre álló helyet a közösségi terekből.

„Ennek a kis apartmannak az átalakítása mindenekelőtt stratégiai szempontból történt: megbontja a teret, hogy megfeleljen a nyitott tervnek, és hogy elkerülje egy extra helyiség igényét, úgy, hogy az egész középpontjában egy függő, fehér kockát “lógatunk le”. Ezt a korábbi művészstúdiót, amelyet szintbeli különbség jellemez, amely megosztja az egyszerű és hamis dupla magasságot (a főteremben a mennyezet alatt 3,70 m) volt eredetileg, mely alatt nem lehetett felállni, és, és egy kis ajtón kellett feljutni, amelyet a 2 helyiség között lévő elválasztó falba építettek be. ”Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb