Lakberendezés és stílus

Lakberendezési inspiráció: 12 egyedi fürdőszoba dizájn, híres építészektől

Beton, travertin és mintás csempék. Mindenkinek más atmoszférára van szüksége a minőségi “én” időtöltéshez. Elvégre is a fürdőszobánkban készülünk fel a mozgalmas hétköznapokon, ott szépülünk meg egy szórakoztató családi vacsora előtt, és ott eresztjük ki a gőzt egy hosszú nap után. A következő 30 fürdőszobai dizájnok között kedvedre szemezgethetsz a jobbnál jobb trendi belsőépítészeti megoldásokból, építkezéshez vagy a következő felújításhoz.

Minimal Fantasy apartment a Patricia Bustos Studio által tervezett rózsaszín fürdőszoba fényes rózsaszín függönyökkel és rózsaszín keretes tükrökkel tökéletesen kiegészítik a madridi lakás többi részét, amely szinte teljesen rózsaszínű. Ha a monokróm a te világod, akkor ezt a stílust lényegében bármilyen színnel kialakíthatod.
A Makepeace Mansions apartment, Surman Weston által tervezett fürdőszobája kézzel festett csempékkel van kirakva, amelyek fekete-fehér grafikai mintát alkotnak. Egy jó adag kreativitással szinte bármilyen minta kirakható.
Unit 622Moshe Safdie brutalista stílusú, montreali Habitat 67 lakóépületének egyik lakásában a Rainville Sangaré által tervezett fürdőszobában színváltó zuhanyelválasztó szó szerint egy “színfröccsöt” közvetít az egyébként monoton esztétikába.
Rylett House- Studio 30 Architects egy londoni viktoriánus kislakás felújításának részeként létrehozott kicsi fürdőszobát fekete rácsos csempék és élénk sárga fal díszíti, mely kissé komikus összképet alkot.
Cats’ Pink House- A KC Design Studio által tervezett tajvani nyaraló fürdőszobája nagy négyzet alakú rózsaszín padlólapokat kombinál terrazzo falburkolattal és arany kiegészítőkkel, melyek meglepő módon harmonikusan illeszkednek egymáshoz.
Borden House– A StudioAC által tervezett ház utcafronti oldalán elhelyezett fürdőszoba minimalista megközelítéssel a szürke végtelen árnyalatait kombinálja.
Cloister House– A MORQA nyers betonfalak határolta a fürdőszobájában fa lécezett padló, fa- burkolt kád és mosdókagyló puhítja meg a brutalista esztétikát.
Martin Skoček által tervezett szlovákiai House V újrahasznosított téglafalakkal és fa burkolt mennyezettel teremti meg a rusztikus stílus vidéki hangulatát a fürdőszobában.
Luke és Joanne McClelland által tervezett edinburgh-i grúz stílusú lakás fő fürdőszobájában a zöld metrócsempével burkolt falak és kád tökéletesen illenek az 1960-as évekbeli, felújított komódhoz.
Melina Romano brazil tervező Hygge Studio projektjének hálószobából nyíló fürdőszobájában páfrányzöld színű falait egy feltűnő fekete WC, lekerekített saroktükör és egy egyedi, vörös téglából épített mosdó egészíti ki. A különleges formatervezésű mosdószekrény helyet biztosít a törölközők és piperecikkek tárolására.
VS House– A Sārānsh által tervezett, Indiában található otthon két helyi kőburkolatot ötvöz, és ezek a ház fürdőszobájában is főszerepet játszanak.
A Nagatachō Apartman fürdőszobáját Adam Nathaniel Furman stílusára jellemző élénk színek jellemzik, melyet a tervező „vizuális ünnepnek” nevez. A kék és narancs mozaikcsempék színes kompozícióját egy égkék mosdó, citromsárga törölközőtartó és csaptelep, valamint egy rózsaszín WC egészíti ki.

Forrás: www.dezeen.com

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (melinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu


Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (melinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb