Karácsonyi ajándék: Aki velünk építtet, annak ingyenes a gépészeti és villamos, valamint a statikai szakág elkészítése és a hővisszanyerős szellőztető rendszer!

Modern és luxus házak

Különleges homlokzatok

A Homedit magazin válogatásában találtuk meg ezeket a különleges homlokzatokat, amik innovatív vagy dinamikus újdonságot hoztak az építészet világába. A számos különlegesség közül hármat választottunk ki bemutatásra.

Az első épület jellemzője a dinamikus homlokzat, az Eskenazi Kórházat díszíti Indianapolis-ban. Úgy tervezte meg az Urbana Architecture, hogy az új homlokzat összesen 7000 szögletes fém panelből áll és színektől függően változik az orientáció. A panelek színe a sárgától a faszénig változik.

Dynamic-facade-Eskenazi-Hospital-in-Indianapolis-Design Dynamic-facade-Eskenazi-Hospital-in-Indianapolis-Picture Dynamic-facade-Eskenazi-Hospital-in-IndianapolisBár a Ports nevű épület homlokzatát 1961-ben tervezték Sanghajban és nincs mozgó alkatrésze, ez nem akadályozza meg a dinamikus és látványos megjelenésben. A kanadai stúdió, az Uufie tervezte és két típusú üveg blokk keverésével hozták létre, az eredmény pedig egy háromdimenziós hatású homlokzat. A nap folyamán visszatükrözi a napfényt, míg éjjel a beágyazott LED lámpák bekapcsolásakor világít.

uufie-develops-3D-glass-façadeuufie-develops-3D-glass-façade-entrance

Amikor megkérték az Urban Art Projects tervezőit, hogy az új belföldi terminál, a Brisbane Airport homlokzatát alakítsák kinetikus szoborrá, ők nagyon érdekes ötlettel álltak elő. A parkoló egyik oldalát 250000 alumínium panellel borították és mivel a szél elhalad mögötte, a teljes homlokzat hullámzik és mozog. Ugyanakkor, a mintákkal fény és árnyék játék jön létre.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

kinetic-artwork-for-Brisbane-Airport-design kinetic-artwork-for-Brisbane-Airport

forrás: homedit.com

 Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb