Lakberendezés és stílus

Kreatív csaptelepek és mosdókagylók

Az ihouse SmartFaucet a beépített arcfelismerő technológiáján keresztül felismeri a pillanatnyi felhasználó arcát, és beállítja a víz hőmérsékletét és áramlást személyesen beállított preferenciáira. A csap tetején található érintőképernyő segítségével hozzáférhetsz e-mailjeidhez, ellenőrizheted a naptárad, és akár a külső hőmérsékletet is lecsekkolhatod. Mindezt fogmosás közben.

A WET X-Light Surround mosdókagylója beépített hangszórórendszerrel rendelkezik, mely csatlakoztatható MP3 vagy hordozható CD-lejátszóhoz. A hangélményen kívül képeket is képes vetíteni a mosdókagyló felületére, így lényegében az első multimédiás fürdőszobai mosdókagyló a piacon.

A Ripple csaptelep kifejezetten futurisztikus megjelenéssel rendelkezik. A lemez alatt elhelyezett elektromágneses érzékelők beállítják a hőmérsékletet a tetején lévő golyó elhelyezkedése szerint. Amikor a kis golyó a forró végén van, a LED-ek pirosan világítanak, és amikor a hideg a végén, a LED-ek kékké változnak.

A Kohler Karbon modellje egy érdekes koncepció alapján készült. Több irányba mozgatható, “hajtogatható” csatlakozással tervezve a csaptelep lehetővé teszi a vízáramlás pontosítását és rögzítését ott, ahol éppen szükséged van rá.

A stílusos Shen Di csaptelepet minden autórajongó imádni fog! Sebességváltó formájában lehetővé teszi a víz helyzetének szabályozását a kar segítségével.

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Zsebő Zsanett: 100-as mellék (zszs@kp.hu)
- Hauser Orsolya: 101-es mellék (orsi@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Octopus Design by Hansa Latrava– a vízáram beleolvad a csaptelep formatervezésébe.

A HEGO Flower Faucet-je teljesen üvegből készült. Megnyitásakor a víz alulról a peremig tölti az üveg tartályt, majd az onnan folyik ki, a kivezetésen át.

Forrás: www.home-designing.com


Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Li Nicole: 100-as mellék (nicole@kp.hu)
- Hauser Orsolya: 101-es mellék (orsi@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Címkék

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Back to top button
Close