Modern és luxus házak

Kortárs ház cumaru fa bevonattal

Az Aroeira III House (2011) kortárs lakóházat a ColectivAequitectura álmodta meg egy golfpálya közelében (Aroeira területén) Portugáliában.

A ház szép példája a kortárs építészetnek, erős horizontalitás és nyitottság jellemzi. Három egymást metsző egységből áll és minden egység két szintre osztott. A földszint mindenképpen figyelmet érdemel a cumaru fa (trópusi fafajta, a legtartósabb faanyag az építészetben) bevonat miatt, amely nem mellesleg hő-és akusztikus komfortot is teremt. A függőleges élő fák és a vízszintes házat alkotó farétegek emellett erős vizuális hatást is létrehoznak.

Lounge-sectionA földszinten, amely részben eltemetett a ház alagsorában, az előtér, a vendégszoba és egy tároló rekesz (medence berendezések tárolására) és mosoda kapott helyet. Az emelet foglalja össze a szociális területeket (konyha, terasz és a nyitott terű nappali) valamint itt található a hálószoba is.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


forrás:freshome.com

 Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb