„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
napi hírmorzsák

Kínai teaház, csodálatos bambusz mennyezeti installációval

A kínai AFFD építészeti cég tervezőinek egy csendes és pihentető időtöltésre alkalmas helyet kellett kialakítaniuk a TEA-Z teázó projektje során, amely egyben divatos is, hiszen a célközönség a fiatalabb generáció. A projekt célja, hogy újjáélessze a keleti életmód teakultúrájának reneszánszát.

A világos színű fal textúráját a hagyományos kínai kerámia repedései inspirálták. A díszítés hagyományos módja helyett bambuszból szalagokból, kézzel szőtt installáció fedi a teaház mennyezetét és a falak egy részét. A kialakítást egy hálót kidobó halász folyékony mozgása ihlette. Az anyag tónusának könnyedsége megnyugtató elemet ad a térnek, és a bambusz színe tökéletes egyensúlyt teremt a tér fekete, fehér és szürke neutrális színeivel.

A helyiségben barátságos, lágy megvilágítást használnak, hogy elkerüljék az erős fények agresszivitását, illetve azok külön-külön vannak kialakítva, a különböző területekre fókuszálva. A szobában nincsenek interferenciák és blokkok, az ülések elrendezése egy tágas kávézóra emlékezteti az embereket, ami a tervező szándékos lépése.

“Célunk hogy az ügyfelek mind lássák egymást, hiszen ennek a teaháznak az emberek “kapcsolódási” helyének kell lennie. Az ívelt bambusz installáció határtalanná teszi a teret, és kapcsolatot teremt a tető és a falak között, nyitott és szabad légkört teremtve.” -mondta Gao, a projekt fő tervezője.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A dizájn a színek, anyagok, világítás és hangok használatával sajátos érzelmet és temperamentumot kelt a térben, szinte pszichológiai hatást gyakorolva a vendégekre- csendes, nem sürgetett és nyitott.

Forrás: www.archdaily.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb