„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Kétszemélyes laptop kanapé

A mai világot semelyik szó nem jellemzi jobban, mint a mozgás. Az emberek utaznak a munka miatt és kikapcsolódás okán is, a technológia mobil az ebédszünet pedig rövid … Ezért mindennek alkalmazkodnia kell az új korszak mobilitásához, beleértve a bútorokat is.

Pontosan ez az, amit a holland cég a TOOtheZOO tett a TOOaPICNIC kétszemélyes sorozatának megtervezésekor. A TOOaPICNIC bútorok két háttámlás ülőhelyet tartalmaznak és egy asztalt. A sorozat három tagja -Share , Chill és Chill + Hide, egy pici eltéréssel ugyanaz. A Share az alapmodell, amihez képest a Chill egy picivel kényelmesebb egy karfa hozzáadásával a végtagok számára. A Chill + Hide egy szerelmeseknek készült kanapé, karfán kívül egy külső falat is tartalmaz, ami megóvja két személy magánéletét.

laptop-ready-lounge-two-seater-by-toothezoo-1-thumb-630x419-23504


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ez a kétüléses asztal a legalkalmasabbak nyilvános helyeken, mint például a hotel előcsarnokában vagy repülőtéri váróban, de akár az irodákban is, ahol mobil munkaállomások vannak és kell egy hely privát beszélgetéshez. Otthonunkban is jól mutathat, például konyhában, vagy étkezőben, vagy akár a bejáratnál, hozzáadva otthonunkhoz egy kis ötvenes évek retro „telefonasztalka” érzést.

forrás:trendir.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ajánlott tartalom
Bezárás
'Fel a tetejéhez' gomb