„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Istálló átalakítása tágas lofttá

A korábban istálló és terménytároló épületei alakultak át modern, loft-szerű lakásokká. Amsterdam Noord szomszédságában az IJ folyótól északra. A Houben & Van Mierlo Architecten tervezte ezeket a bájos otthonokat.

Az épületek több átalakításon mentek keresztül az évek során, kiegészítések és melléképületek is csatlakoztak a főépülethez, ahogy az igények változtak. Mindkét épületet eredeti formájára állították vissza a felújítás előtt. A nagy, nyitott terű helyiség magas mennyezettel és loft- élettérrel rendelkezik. Az új padló vakolt cement-esztrich, és az eredeti mennyezetet megtartották.

potato-barn-conversion-residential-architecture-interiors-houben-van-mierlo-architecten-amsterdam-netherlands_dezeen_2364_ss_4-852x608A tégla falakat fehérre meszelték, és a nyeregtető mellett fekete acél oszlopok támogatják a házat összhangban az ipari esztétikával. Az egyik ügyfél kérésére fotóstúdió került beépítésre. A fotóstúdióban természetes fény ad optimális körülményeket a munkához.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

forrás:freshomeKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb