„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Inspiráló faliórák

Dana és Vlad Boştină a bukaresti székhelyű arhiDOT design stúdióból alkották meg falióra kollekciójukat, no time néven. Mindegyik modell saját történettel bír.

A kreatív elemek kiegészítenek egy lakásbelsőt és személyiséget adnak neki, vagy ami a legfontosabb, kulcsfontosságú szerepe lehet egy szoba hangulatának kialakításában. Néhány a modellek közül józan és szigorú, mások pedig vidámságot sugároznak. Megkértük a tervezőket, hogy röviden foglalják össze munkájuk történetét, és ez volt a válasz: “Építészeti projektekre és belső designra specializálódtunk, de mindig azzal szembesültünk, hogy ötletes és eredeti fali dekorációkra lenne szükségünk.ECLIPSE_WHITEEzért döntöttünk úgy, hogy elindítjuk a saját terveink alapján született faliórákat, és legyártatjuk őket kis számban. A speciális tárgyaknak díszítő és funkcionális szerepet is el kellett látniuk. Így jött az ötlet, hogy faliórákat tervezzünk.”


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

forrás:freshome.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb