„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Innovatív és praktikus mozgásérzékelős LED világítás

A projekt első fejlesztései még 2011 tavaszán indultak el, amikor az e3light tulajdonosa, Flemming Viktor Andersen, felújította Egaa Marinában lévő házát.

Egy tulajdonos pedig csak a legmagasabb igényeket támaszthatja a saját otthonában lévő világítással szemben. A hálószoba és a szekrények világításának intelligens megoldása volt technológiailag a legnehezebb és legidőigényesebb feladat. Végül azt találta ki, hogy a fénynek automatikusan reagálnia kéne az egyén cselekedeteire és igényeire. Az e3light tehát megkezdte fejlesztéseit, melynek célja, hogy támogassa a kényelmet és a modern életmódot.design-unusual-lightingA koncepció egyesíti a fény-és mozgásérzékelő LED csík világítást. Az ötlet azon a tényen alapul, hogy sok ember ha felkel éjjel nem kapcsolja fel a nagyon erős fényt adó lámpát, nehogy felébressze vele partnerét és úgy kockáztatja meg az ajtóig való sétát a szobán át. Ennek a könnyű fényű világításnak rengeteg előnye hamar előtérbe került: A kisgyermekes szülők szeretik a nagyobb biztonság érdekében és a lágy fény senkit nem ébreszt fel az éjszaka közepén, mégis megfelelő fényt ad. Az e3light később kifejlesztett egy kiegészítő szekrénylámpát is, amely bekapcsolja a fényt a szekrényben, amikor kinyitjuk a szekrény ajtaját.

forrás:freshome.com


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

 Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb