„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Akciók

15. 000 KW ingyen áram a kp.hu-tól ajándékba

Építtesse velünk HORIZONT® kiemelten energiatakarékos készházát geotermikus fűtéssel és hűtéssel, és a fűtés-hűtés számlájából 15. 000 Kwh-ot a kp.hu fizet.

Az akció az ELMÜ-ÉMÁSZ áramszolgáltató területére vonatkozik. (5. 000 KWh áramszolgáltató kompenzáció + 10. 000 Kwh kp.hu ajándéka)

Az akció időtartama 2009. április 5-től-2009. augusztus 20. ig megrendelt HORIZONT® készház kivitelezés esetén érvényes.

Amennyiben Ön nem a fenti áramszolgáltatási területen építkezik, abban az esetben 10. 000 KWh áramfogyasztást fizet Ön helyett a kp.hu.

Ezenkívül jó hír, hogy az ELMÜ-ÉMÁSZ szolgáltatási területen bevezetésre került a GEO tarifa, mely a következő kedvezményeket biztosítja: napi 20 óra, vezérelt, egy tarifás, bruttó végfelhasználói díja kilóvattóránként 28,04-Ft lakossági, illetve 28,38,-Ft nem lakossági, valamint közintézményi fogyasztók számára.

Fűtsön be jól a mi számlánkra!


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Cégünk minden esetben egyedi tervek alapján dolgozik, hiszen minden telek más adottságú, valamint a Kedves megrendelőknek is egyedi igényei vannak.
Ettől függetlenül úgy gondoltuk, hogy a korábban már megtervezett HORIZONT® készház terveinkből pár darabot közzé teszünk weboldalunkon, mint terv gondolat és ötletindítót.
Lehetőség van arra is, hogy ezeket a terveket a Kedves Megrendelők igényei alapján átalakítsuk.
Könnyűszerkezetes készházak kivitelezését az Önök által hozott tervek alapján is vállaljuk, akár abban az esetben is, ha a terv tégla, vagy más technológiára van készítve, e terveket ebben az esetben ingyenesen áttervezzük és benyújtjuk az építési hatóságnak. Típusterveinket itt találja meg.Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb