Home / Lakberendezés és stílus / Indiai otthon nyitott világos terekkel

Indiai otthon nyitott világos terekkel

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

A Spasm Design kreatív csapata befejezte a House with the Gabion-t, egy nyugodt menedéket, amelyet zöld völgyek vesznek körül Lonavalában, Indiában.

A projekt a legtöbbet a festői Pawna tóból nyeri, miközben foglalkozik a tulajdonosok életvitelével is.  A ház mögött vastag Gabion fal helyezkedik el, amely az otthon gerincként működik dél felől. A Gabionban bekövetkező szünet a sűrűn ültetett udvar belépési pontjává válik, amely fantasztikus kilátást nyújt.

house-gabion-7

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A belső terek világosak és tágasak, bájos rusztikus elemekkel, amelyek melegséget sugároznak. A végtelenített medence, mint fényvisszaverő síkként működik. A nagy csapadékmennyiség miatt, hosszú esőgyűjtőt telepítettek. A rendszer biztosítja, hogy a tető által összegyűjtött víz, újra elosztva kerüljön felhasználásra. Az ingatlan zavartalan vizuális kapcsolatot teremt a szomszédos hegyekkel.

forrás:freshome.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Kényelmes, modern otthon

Modern, fiatalos és elegáns. Ezek a jelzők írják le legjobban ezt az otthont, amit Dinara …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..