„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Kiemelt cikkeink

Így épül fel egy acélszerkezetes készház (videó)

Több családi ház építéséről készítettünk már online építési naplót az interneten fényképekkel és írásos bejegyzésekkel, de videót az építés teljes fázisáról még nem készítettünk.

Sóvágó Csaba partnerünk, egy kétszintes acélszerkezetes családi ház építéséről készített videórészleteket, melyet pár percesre összevágtunk, hogy Önök a főbb részleteit megtekinthessék a kivitelezésnek.

Az épület egy pince, plusz földszint és egy emeleti rész beépítésével készült.

Az épület rendkívül energiatakarékos. A fal-tető és födémszerkezet könnyűszerkezetes, tűzihorganyzott acélszerkezetből készült. Rendkívül pontos munkavégzés lehetséges, mivel az acélt miliméter pontosságra gyártjuk.
A falakban kőzetgyapot szigetelés került, majd párazáró fólia felszerelését követően a belső felület gipszkarton burkolatot kapott. Kívülről Heratekta szigetelőlemezek lettek felszerelve, majd gépi vakolást készítettünk.

Ha bármilyen kérdés vagy észrevétel van, kérjük szíveskedjenek hozzászólni és kollégáink a lehető leggyorsabban válaszolni fognak.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

EnergyFriendHome készház építése from www.kp.hu on Vimeo.Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb