Home / Lakberendezés és stílus / Holland festő által inspirált lakás

Holland festő által inspirált lakás

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

A bemutatott lakás Piet Mondrian holland festő, a geometrikus absztrakció képviselője, és a De Stijl művészcsoport fontos tagjának az inspirációjára készült belső dekoráció.

A festő a posztimpresszionizmus szellemében indult, majd megismerkedett a kubizmussal, és ezután a tárgyi világ plasztikai leképzése foglalkoztatta. Az elsődleges színek, a  horizontális és függőleges vonalak, valamint a négyszögletes és négyszögletes formák kulcsfontosságúak voltak a De Stijl mozgalomban, bár ívelt vonalak is megtalálhatóak.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

Ez a nappali dekoráció szép egyensúlyt teremt a kettő között, kiemelve az íves ajtót. Több kontrasztos vonalat vezetnek be a dohányzóasztalokon, székeken és absztrakt mintákon a szőnyegben. A “nem színes” terület fekete-fehér átlós csíkokból áll, mint egy kompakt egyfalú konyha. A fekete és fehér színű falat fekete lengőkaros lámpával látták el. A fekete-fehér összeállítás a hálószobában is megjelenik egy karosszék formájában.

forrás:homedit.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Modern loft átalakítás

Néhány felújítás könnyű, és néhány pedig nagyon nehéz. Általában vonzódnak a drasztikus felújításokhoz és látványos …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..