Home / Modern és luxus házak / Művészi projekt New Yorkban

Művészi projekt New Yorkban

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Két művész, Ward Shelley és Alex Schweder nagyon egyedi módot találtak a művészet, az építészet és a táj különleges kapcsolatának kifejezésére.

Egy forgó házat építettek az OMI Art Centerben New York-ban. Az installáció ReActor néven fut, amely tökéletesen megragadja a design lényegét. A művészek öt napig éltek ebben a szerkezetben. A kísérleti struktúra hibrid a szobrászat és a ház között. 13,5 m hosszú és 2,5 m széles, amely egy 4,6 m magas beton oszlop tetején van kiegyensúlyozva.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

Az egész szerkezet dönthető és elfordítható, a mozgás külső erők hatására jön létre. Ez a szokatlan kísérlet arra szolgál, hogy megmutassa a ház építészetének és lakóinak közötti különleges kapcsolatot. A belső tér felosztásra került, közös fürdőszobával a központban, szimmetrikus lakóegységekkel és erkéllyel mindkét végén.

forrás:homedit.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Modern kabin a világ elől elbújásra

Érezted már valaha, hogy eleged van az őrült, technika-orientált világgal, és csak el akarsz menekülni …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..