„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

támogatás

Hogy érdemes belevágni a házépítésbe?

A házépítés rendkívül stresszes és sok energiát igénylő tevékenység, különösen akkor, ha Te magad szeretnéd egyedül menedzselni a teljes projektet. Mit is érdemes tenned, mielőtt belevágsz a házépítésbe? Tarts velünk és fogadd meg tippjeinket!

Tervezz előre!

A legfontosabb házépítéskor, hogy minden egyes apró lépést tervezz meg előre olyan részletekbe menően, amennyire csak lehet. Legyen szó a potenciálisan felkérhető szakemberekről, az alapanyagokról, arról, hogy pontosan milyen igényeid vannak, mindent írj fel egy jegyzettömbbe. Érdemes ilyenkor az internetet és akár egy szakértő ismerőst is segítségül hívni, hogy egészen biztosan minden szerepeljen a jegyzetek között, ami fontos lehet.

Amint minden komponens le van írva, kezdj el tervezni. Alakítsd át az összeírtakat feladatokká, rendelj hozzájuk határidőt, illetve akár felelőst is, és már kész is van az intéznivalók menetrendje!

Bizonyosodj meg róla, hogy mindent elintéztél-e!

Amint végigmentél a házépítés előtti teendők listáján, fontos, hogy ellenőrizd is vissza! Ha minden munkálathoz találtál megfelelő szakembert, aki ráér a tervezett időpontban, túl is estél a nehezén! Emellett fontos, hogy ellenőrizd, rendelkezésedre állnak-e majd a szükséges pénzügyi erőforrások is, valamint a jogi háttér is rendben van-e.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A legegyszerűbb megoldás: dönts a generálkivitelezés mellett!

Természetesen jó érzés, amikor a sok küzdelem és munka után abba a házba léphetsz majd be, amelyet a saját munkád gyümölcsének köszönhetően hívhatsz otthonodnak, azonban nem kell ezt a stresszel és megpróbáltatásokkal teli utat választani. A generálkivitelezés során ugyanis ugyanúgy egy egyedi, igényeid szerint kialakított otthont kapsz, azonban mindehhez nem kell értékes energiát áldozni az építkezésre és az ügyintézésre, hiszen mindezt egy tapasztalt és szakértő csapat végzi el helyetted.

generálkivitelezés árak pedig olykor jóval gazdaságosabbak is lehetnek, mint az egyedi házépítés esetén, hiszen egy összehangolt, remek kapcsolatokkal rendelkező céget bérelsz fel ebben az esetben. További pénzügyi előnyt jelenthet még az olyan generálkivitelező cégek esetén, mint például az Europabau, hogy már a szerződés megkötésekor tudni fogod az elkészülési határidőt és a teljes házépítési összeget is.

generálkivitelezés tehát egy remek lehetőség, ha épp házépítés előtt állsz, hiszen garantáltan nem fogsz semmit kifelejteni, valamint nem kell csúszással és emelkedő árakkal számolnod, nem is beszélve a stresszről. Ha azonban mégis egyénileg menedzselt házépítésre adnád a fejed, bizonyosodj meg róla, hogy minden teendőt figyelembe veszel!Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb