„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

Hegyi villa Thaiföldön

Chantaburiban, Thaiföldön található ez a ház, csodálatos kilátással. Természetesen a tervezés kihasználja mindazt, amit a helyszín kínál. Amikor a stúdió Junsekino Architect and Design-t felkérték, hogy dolgozzanak ki egy koncepciót a ház kialakítására, a csapat mindent megtett, hogy a legjobbat kihozza a telekből.

Az itt épített villa összesen 300 négyzetméternyi lakótérrel rendelkezik. 2006-ban fejeződött be az építkezés, a terek két szinten vannak kialakítva, a földszintet a szociális területek foglalják el, a felső szint pedig a privát zóna. Az építészek arra törekedtek, hogy maximalizálják a kilátást a tengerre, valamint a természetes fény és a levegő áramlását, de ugyanakkor a kényelmes magánéletet és az intimitást is biztosítsák a házban.

Villa-in-Thailand-set-on-a-slope


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A növényzet megmaradt, a projekt kevés hatással volt a környezetre még mindig láthatóak a ház körül a kókuszfák. A tervezési koncepció középpontjában a környezettel és különösen a tengerrel való szoros kapcsolat kialakítása állt. Ezért épült a végtelenített medence a tengerparttal párhuzamosan. A házban összesen öt hálószoba és három fürdőszoba található. Egyszerű és tiszta anyagokat használtak, mint például a beton és a fa, és ez lehetővé tette számukra, hogy bemutassák az egyszerűségüket és szépségüket. A betonozott mennyezetek, csiszolt betonpadlók és tömörfa bútorok sok karaktert adnak a tereknek.

forrás:homedit.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb