„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Építőipari lexikon

Gyptone kazettás álmennyezet

A GYPTONE kazettás álmennyezeti rendszer elegáns, magas esztétikai színvonalú megjelenést biztosít. Emellett az előírások betartásával beépített szerkezetek garantált és előnyös műszaki paramétereket biztosítanak, elsősorban a hangelnyelés és a teremakusztika terén.

Környezetvédelem
A GYPTONE lapok magja teljesen semleges, természetes gipsz, a burkoló kartonanyag 100%-ban újrahasznosítható papírból készült. A festékanyagok vizes bázisúak, a perforált lapok hátoldali fátyolszövete cellulóz alapanyagú.
A vákuumeljárással készült festés egyenletes bevonatot és pormentes felületet biztosít. A GYPTONE egészségre ártalmas anyagot nem tartalmaz és nem bocsát ki, egészségügyi és gyermekintézményekben is beépíthető. A GYPTONE anyaga 100%-ban újrahasznosítható.

Felhasználási terület
A többféle felületi struktúra, perforáció, az elegáns fehér szín és a kétféle (15 és 24 mm) bordarendszer széleskörű felhasználási lehetőséget kínál az igényes belsőépítészet számára. A különösen jó mechanikai, akusztikai tulajdonságok, valamint a környezetbarát alapanyag egyszerre sokféle műszaki követelménynek is meg tud felelni.
A GYPTONE ezért kiválóan alkalmazható oktatási intézmények, szabadidőközpontok, irodák, kórházak és nagyterű csarnokok álmennyezeteként.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

GYPTONE, az előnyös álmennyezet
kiváló hangelnyelés
közepes hanggátlás
nem éghető anyag
kiváló mechanikai tulajdonságok
elegáns, esztétikus megjelenés
garantált műszaki paraméterek
600 x 600 mm-es kazettás rendszerKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb