„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Építőipari lexikon

CASOPRANO álmennyezet

A gipszkarton kazettás álmennyezet ötlete együtt született a gipszkarton lappal. Hosszú évek munkájával sikerült a BPB mérnökeinek a minden szempontból legmegfelelőbb álmennyezetet kifejleszteni.
A CASOPRANO álmennyezet a gipszkarton jól ismert előnyeit megtartva igazodik a modern kazettás álmennyezetekkel szemben támasztott magas esztétikai és műszaki igényekhez. Az ötféle modell felülete sima, perforált vagy finoman strukturált.
A kiváló minőségu gipszkarton alapanyag kemény, pontos kontúrokat biztosít, a precíz vákuumtechnológiával készült festés ragyogóan fehér felületet ad.

Felhasználási terület
A többféle felületi struktúra, az elegáns fehér szín és a kétféle (15 és 24 mm) bordarendszer széleskörű felhasználási lehetőséget kínál az igényes belsőépítészet számára. A különösen jó mechanikai, akusztikai, tűzbiztonsági és páratűrési tulajdonságok, valamint a környezetbarát alapanyag egyszerre sokféle műszaki követelménynek is meg tud felelni.
A CASOPRANO ezért kiválóan alkalmazható oktatási intézmények, szabadidőközpontok, irodák, kórházak és nagyterű csarnokok álmennyezeteként.

Környezetvédelem
A CASOPRANO lapok magja teljesen semleges, természetes gipsz, a burkoló kartonanyag 100%-ban újrahasznosítható papírból készült. A festékanyagok vizes bázisúak, a CASOVOICE perforált lap hátoldali fátyolszövete cellulóz alapanyagú.
A vákuumeljárással készült festés egyenletes bevonatot és pormentes felületet biztosít. A CASOPRANO egészségre ártalmas anyagot nem tartalmaz és nem bocsát ki, egészségügyi és gyermekintézményekben is beépíthető. A CASOPRANO anyaga 100%-ban újrahasznosítható.

Casoprano, az előnyös álmennyezet


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

teherbíró és könnyen karbantartható
könnyen szerelhető
könnyű, mindenfajta szerkezetre szerelhető
méret- és alaktartó, többszöri ki- és beszerelést jól bírja – különösen jó páratűrő (90%)
szálasanyag-mentes = környezetbarát
nem éghető = biztonságos
mindezeket figyelembe véve igen kedvezo ár
Tűzvédelem
A CASOPRANO álmennyezet anyaga NEM ÉGHETŐ, a DIN szabvány és az ÉMI besorolása szerint.

Hanggátlás
Főleg a modern irodaépületekben vált gyakorlattá az álmennyezetig vezetett válaszfalrendszer kialakítása. Ilyen esetekben sok problémát okoz a helyiségek közötti áthallás.
A CASOPRANO álmennyezet CASOSTAR, CASOFORTE, CASOBIANCA és CASOROC tömör lapjai igen jó hangszigetelők.Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb