„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Gyönyörű fény hatások a Cariitti Oy-tól

Cariitti Oy egy finn világítás gyártó cég 40 éves múlttal a háta mögött. Az elmúlt pár évben a termékfejlesztésekre koncentrált. A kollekciójuk a kész készletektől egészen a speciális személyre szabott világítási rendszerekig terjed.

A cég specialitása, többek között, a high -end LED és az optikai fények. Sade Royal az egyik, ami egy valódi mennyezeti ékszer. Ez a medál-szerű fényrendszer három különböző hosszúságú láncból áll, ami Swing Swarowski kristályokból készült és rozsdamentes acél alappal rendelkezik. A hideg fény és kristályok kombinációja a plafonon látható számos jeges fényjelenséget eredményez. A kristályok úgy lógnak, mint a cseppkövek a mennyezetről és elkápráztatnak mágikus hatásaikkal. Sade Royal értékesítik egyesével vagy 18-as készletben, amely lehetővé teszi a lenyűgöző mennyezeti telepítést.

beautiful-light-effects-by-cariitti-oy-4-thumb-autox763-37767


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

ILLUSIA egy meglepő LED lámpa. A lámpa árnyjátékkal kápráztat el minket, és a porszórt alumíniumváz három színben kapható: antracit, szürke vagy fehér. A lámpa titka a belsejében van elrejtve, ami egy szájjal fúvott üveg labda. Az üveggolyó felülete az, amely létrehozza a gyönyörű virág képet az asztalra. És mivel ezek a golyók egyediek köszönhetően a gyártási technológiának, minden szórt kép is egyedivé válik. Az ILLUSÁ-t Kirsti Taiviola tervezte, aki azt mondta, hogy a lámpa ihletéül az a vágya szolgált, hogy egy olyan asztali világítást hozzon létre, amihez nem szükséges gyertya.

forrás:trendir.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb