„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Giampieri luxus csaptelepek – Swarovski strassz kristállyal díszítve

A Giampieri luxus csaptelepei vonzó és elegáns megjelenést kölcsönöznek, hogy a fürdőszobája ugyanolyan elbűvölő legyen, mint te. Mario Giampieri olasz tervező hét mesés csaptelepe – Malibu, Beverly Hills (lent látható), Cannes (fent látható), Monte Carlo, Miami, Venice és Jalta – ékes Swarovski kristály strassz kövekkel van dekorálva, amely a luxus piacot szolgálja. Csakúgy, mint az egyedi ékszerek, ezek a luxuscsapok is teljes mértékben kézzel készülnek. Végül is a csaptelepeket mindennapi használatra vásároljuk meg, így miért ne élvezhetnéd minden alkalommal a lenyűgöző látványt, amit ezek a darabok nyújtanak?!

A Swarovski kristályok hozzáadásával, a csaptelepek már nem csupán funkcionálisak, hanem a személyiség kifejezése is nagy szerepet tölt be. A fogantyúkba helyezett csillogó kristályokat kiegyenlíti a kifolyó tiszta víz egyszerűsége – így jön létre a modern, sima megjelenés. A lapos szélű csaptelep kompromisszumok nélküli kortárs ragyogást mutat, kiegészítve a deluxe megjelenését. A Giampieri Rubinetterie luxuscsapjai felülmúl minden trendet, és egyedi ragyogást visznek otthonodba.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Forrás: www.trendir.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb