„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

AkciókHírekpurhab hőszigetelés

Fújt Purhab szigetelés most nagyon kedvező áron

Cégünk már nem foglalkozik fújt purhab szigeteléssel!

Több cég hirdet purhab szigetelést a weboldalán, de az árakat nem közli csak a következő módon: Purhab szigetelés olcsón, majd a hangzatos olcsó purhab szigetelés című cikkre kattintás után kiderül, hogy az árak 800-1500 forintba kerülnek négyzetméterenként és centiméterenként. Természetesen ehhez még hozzájön a felmérés, a kiszállás, plusz akkor lesz 1000 forint alatti az ár, ha egy csarnok purhab fújását rendeljük meg, ha viszont csak egy családi ház födéméről van szó, akkor 1400 forint körül lesz a centiméterenkénti ár.

A mi GRACO ELITE gépünk egyben biztosítja az áramellátást, az komponensek fűtését és az anyag helyszínre jutását.

A Kp Sales House Kft már egy kisebb családi ház födémének zártcellás purhab fújása esetén is 1000 forint alatti centiméter/négyzetméteres árat tud Önnek adni ingyenes kiszállás és árajánlatadás mellett!

Azok a megrendelőink akik 2019. április 27 és 2019. május 10 között rendelik meg a Purhab szigetelést cégünktől extra kedvezményes áron juthatnak hozzá a szolgáltatásunkhoz. Az árat egészen 2019. szeptemberi kivitelezés megkezdésig tartjuk.

Ingyenes árajánlat készítés, ingyenes kiszállás, ingyenes energiaköltség, rendkívül gyors munkavégzés!

Az extra kedvezményes purhab fújás csak a következő településeken és azok 5 km-es vonzáskörzetében érvényes.

Purhab fújás Ráckevén, Tökölön, Dunavarsányban, Szigetszentmiklóson és Szigethalmon a legjobb áron:

 • 3 m3 mennyiség felett: 1000 Ft / m² / cm (pl. 100 m²- 3 cm vastagságban, vagy 50 m²- 6 cm vastagságban)
 • 6 m3 mennyiség felett: 960 Ft / m² / cm (pl. 100 m²- 6 cm vastagságban, vagy 50 m²- 12 cm vastagságban)
 • 10 m3 mennyiség felett: 930 Ft / m² / cm (pl. 200 m²- 5 cm vastagságban, vagy 100 m²- 10 cm vastagságban)

Purhab fújás Budapesten, Érden, Törökbálinton és Budaörsön a legjobb áron:

 • 3 m3 mennyiség felett: 1050 Ft / m² / cm (pl. 100 m²- 3 cm vastagságban, vagy 50 m²- 6 cm vastagságban)
 • 6 m3 mennyiség felett: 990 Ft / m² / cm (pl. 100 m²- 6 cm vastagságban, vagy 50 m²- 12 cm vastagságban)
 • 10 m3 mennyiség felett: 970 Ft / m² / cm (pl. 200 m²- 5 cm vastagságban, vagy 100 m²- 10 cm vastagságban)

Purhab fújás Székesfehérváron, Dabason, Hatvanban a legjobb áron:

 • 3 m3 mennyiség felett: 1100 Ft / m² / cm (pl. 100 m²- 3 cm vastagságban, vagy 50 m²- 6 cm vastagságban)
 • 6 m3 mennyiség felett: 1050 Ft / m² / cm (pl. 100 m²- 6 cm vastagságban, vagy 50 m²- 12 cm vastagságban)
 • 10 m3 mennyiség felett: 990 Ft / m² / cm (pl. 200 m²- 5 cm vastagságban, vagy 100 m²- 10 cm vastagságban)

Purhab fújás Gyöngyösön, Egerben, Siófokon, Kecskemétenm Komáromban, Győrben a legjobb áron:

 • 3 m3 mennyiség felett: 1150 Ft / m² / cm (pl. 100 m²- 3 cm vastagságban, vagy 50 m²- 6 cm vastagságban)
 • 6 m3 mennyiség felett: 1100 Ft / m² / cm (pl. 100 m²- 6 cm vastagságban, vagy 50 m²- 12 cm vastagságban)
 • 10 m3 mennyiség felett: 1050 Ft / m² / cm (pl. 200 m²- 5 cm vastagságban, vagy 100 m²- 10 cm vastagságban)

A fenti árak zárt cellás purhab szigetelésre vonatkoznak.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Miért a zárt cellás purhab szigetelést ajánljuk?

A szórt poliuretán habot egy speciális nagynyomású poliuretán berendezés és egy speciális szórópisztoly segítségével juttatjuk fel a felületre, amely szaktudást, nagy tapasztalatot igényel. A kiszórt anyag 3-5 másodperc alatt habosodik, majd elnyeri végleges formáját és szilárdságát. A szórt poliuretán hab többféle formában-, illetve sűrűségben létezik. A szórt poliuretán hab két vegyi komponens reakciójának eredményeképp jön létre. A komponensek felmelegítve kerülnek kifújásra, ebből kifolyólag csak a megfelelő felületi hőmérsékleten alkalmazható.

3 cm-es vastagság felett 100%-ban vízzáró réteget ad, 6-7 cm vastagságban már egy 30 cm-es téglafal szigetelésével vetekszik, 13-14 cm felett már passzív szerkezetet lehet belőle kivitelezni! Minden anyaghoz tapad ami nem olajos, nem zsíros és nem poros.

Tehát nem kell párazárás!!! Maga az anyag a szerkezetéből adódóan nem engedi bejutni a vizet, így eláztatni sem lehetséges! A hőszigetelési paramétere pedig a szálas szigetelések kétszerese. A kétszeres hőszigetelési érték egy használatban lévő ház gyakorlati paramétereit tekintve már nem igaz, hiszen az itt leírtakból adódóan akár 3-4x-es értéket is tapasztalhatunk a használatba vett lakások hőszigetelése között a purhabos előnyére. Az elméleti labor számok, adatok a gyakorlatban azért nem igazak, mert a szálas szigetelés összeilleszthetetlen tökéletesen és a párazárás sem lesz kielégítő, szemben a zárt cellás purhab szigetelésével, ami soha nem roskad össze és soha nem lesz párás, tehát megtartja a szigetelési képességét 100%-ban.

Tehát a használat közben lesz egyre olcsóbb a zárt cellás purhab és lesz drágább a szálas hőszigetelés, hiszen a fűtési rezsiköltségekben fizetjük meg majd a párazárásból eredő gondokat a szálas szigeteléssel ellátott házaknál.

Azt is érdemes átgondolni, hogy ha szálas szigeteléssel dolgozunk, akkor lesz munkadíj, lesz hulladék a szigetelésből és a csomagolásból, lesz szállítási díj és lesz hiba is sajnos, valamint kell párazárást is finanszíroznunk mind anyag, mind munka tekintetében. Ne feledjük, hogy 50-60%-kal karcsúbb vastagság kell a fújt-szórt purhabból, tehát kisebb falvastagságra lesz szükségünk és ezáltal nagyobb lesz a belső hasznos alapterületünk.

35 cm jó minőségű például Rockwool kőzetgyapot szigetelés a mennyezetbe építve munkadíjjal, párazárással, szállítással és hulladékkezeléssel cca. 7500-8500 Ft-ba kerül négyzetméterenként, ezzel szemben ezzel megegyező hőszigetelési paraméterekkel rendelkező (10 cm) zártcellás purhab 9500 forint lesz négyzetméterenként. A purhab párazárása garantáltan 100%-os lesz az elkészüléskor, míg a kőzetgyapot és fólia megoldás a csavarozások miatt már a kezdeti állapotban sem lesz tökéletes és ha bejut a pára a szigetelésbe a kőzetgyapot esetében, akkor rohamosan romlik annak hőszigetelési paramétere.

Még több cikk a purhab szórásról: https://kp.hu/kat/purhab-hoszigeteles/Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb