„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Lakberendezés és stílus

Fenntartható elegancia: bambusz a belsőépítészetben

Az elmúlt években észrevehetően fellendült a fenntarthatóság és a környezettudatos gyakorlatok követése különböző területeken, beleértve a belsőépítészeti projekteket is. A bambusz figyelemre méltó sokoldalúságának köszönhetően a különféle elemek között jelentős figyelmet kapott. A kreatív lehetőségek széles skáláját kínálja a környezettudatos és elegáns terek kialakításához.

A bambusz szilárdsága és szerkezeti képességei miatt sokoldalúan használható belső projektekben. Rugalmassága alkalmas egyedi objektumok készítésére, lehetővé téve azok különféle formákba való alakítását. Ez kreatív szabadságot biztosít az építészeknek és a tervezőknek, hogy több mintát, kombinációt és textúrát fedezzenek fel ugyanazon anyag felhasználásával.

A bambusz bútorok népszerűvé váltak, amelyek természetes és elegáns esztétikájáról ismertek, amelyek zökkenőmentesen kiegészítik a különböző dekorstílusokat. Lehetnek székek, asztalok és polcok, amelyek organikus hangulatot kölcsönöznek a tereknek. Ezenkívül a bambusz panelek felhasználhatók a falak kiemelésére, textúrát és mélységet kölcsönözve a környezetnek, miközben elősegítik a természettel való erősebb kapcsolatot.

A világítás egy másik terület, ahol a bambusz jelentős mértékben hozzájárulhat. A bambusz lámpák és medálok gyengéd és hívogató megvilágítást biztosítanak jellegzetes dizájnnal, amely kiegészíti a modern és rusztikus környezetet. Ezenkívül a bambusz felhasználásával lebilincselő geometriai minták létrehozásának lehetősége tovább bővíti a megvilágítási lehetőségek tárházát, ami a fénysugarak lenyűgöző kölcsönhatását eredményezi.

A bambusz olyan választás, amely zökkenőmentesen ötvözi az eleganciát a fenntarthatósággal a belső projektekben. A benne rejlő szépségnek és lenyűgöző környezeti fenntarthatóságnak köszönhetően a bambusz vonzó választássá vált az építészek, tervezők és lakástulajdonosok számára, akik nem csak vizuálisan lenyűgözőek, hanem környezettudatosak is. Nézzen meg olyan projekteket, amelyek a bambusz sokféle alkalmazását mutatják be.

Casa Ibi Ceiling, az Arkitekt Associados-tól

“A design anyagválasztásával fenntartja a folytonosság érzetét, egységes színpalettával a padlón, a falakon és a padon. A mennyezet kiemelkedik, ahogy a pergola fagerendái benyúlnak a belső térbe, bambuszburkolattal díszítve – ez egy hagyományos brazil mesterség kézi kivitelezéséről és akusztikus kényelméről ismert. Az ajtókat úgy tervezték, hogy teljesen kinyíljanak, elősegítve a keresztirányú szellőzést, így nincs szükség ventilátorokra vagy légkondicionálókra.”


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Viglostasi Residence Panels, a Block 722 építészeitől

“A szerény kő-, fa- és gipsz-kötetek egymástól elválasztott elhelyezése otthonossá teszi a komplexumot az elegáns görög tájon belül. Világos, természeti ihletésű színtónusok, terrazzo Palladino padlók, hagyományos redőnyök és pergolák, őshonos fajok kertje , és a zöldtető tovább erősíti ezt az érzést. Ugyanakkor a szelíd luxus érzete uralkodik. Ezt nem csak a tér nagyvonalúságával, hanem az egyedi tervezésű részletekkel (pl. az asztalosok) és az anyagokkal is elérjük. használtak, köztük az Olympus márvány, a travertin kő, a bambusz és a tölgyfa.”

The Green Village Furniture, a PT Bambu tervezésében

“A Green School-tól sétatávolságra található épület tervezése és kivitelezése a fenntartható elvek és a kézműves kézműves mesterség építészeti koncepciói alapján készült, amelyek hozzájárultak a világhírű Green School kampusz létrehozásához. A bambusz házakat az egyes telkek természetes körvonalai köré tervezték és építették. ritka kilátás nyílik a folyópartra és Bali vulkánjaira. A koncepció az, hogy gyönyörű élettereket hozzunk létre, ahol az emberek élhetnek, ahol a luxus és a kényelem beleillik a természeti tájba.”

Világítótestek a Casa Pátios de Pétalasban, a Sandra Micaela Casinha Atelier által

“A belső dekoráció a pasztell és a föld színeinek megnyugtató palettáját öleli fel, tükrözve az építészeti választásokat. A bútorok a nyugalom és a hétköznapi kényelem érzetét idézik elő, természetes anyagokat és egyszerűséget tartalmaznak. Ezt semleges árnyalatú textíliákkal érjük el, amelyeket esetenként pasztellzöld tarkít. akcentusok a székeken, hogy kiegészítsék a konyhabútort és a nappali tapétáját.

A természetes hangulatot fokozva a bambusz dohányzóasztal kerül a középpontba. A bambuszból és fonott lámpák, valamint a fonott és tömör fából készült vázák szárított virágokat jelenítenek meg. fantasztikus színválaszték, a narancstól a liláig. Időnként bevezetjük a „régi arany” árnyalatait a kifinomult hangulat érdekében, amely megmozgatja az érzékeket. A kiszolgáló fürdőszoba hasonló témát követ, a földes tónusú mosdókagyló kontrasztot ad a függőlámpához és tükör, mindkettőben a „régi arany” ékezetei láthatók.”

Forrás: www.archdaily.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb