„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

napi hírmorzsák

Feng Shui lakó-kocka a lakáson belül, kerekeken

Mennyi mindent tudnál besűríteni ebbe az apró kocka alakú házba? Így néz ki egy jól megtervezett mikro apartman.

Azok a terek, amelyek még az Egyesült Államok városi lakosai vagy a nagyobb japán és kínai városok zsúfolt központjában élők számára is kicsinek tűnnek, ehhez az apartmanhoz képest tágasnak mondhatók. Ez a kocka a kiemelkedő kiegyensúlyozott életmód és az ultra- helytakarékos kialakítás szellemében készült.

Liu Ming egy tetőtéri otthonban él és dolgozik San Franciscóban, ám a lakása belső tereinek nagy részét a hallgatók fogadására fordítja így nem sok hely marad a napi teendők elvégzésére. Az ő egyedi megoldása ez a szerény anyagpalettájú, de gondosan átgondolt felépítésű kocka-lakás.

A Feng Shui egyensúlyának alapelvei szerint vannak elrendezve a belső terek, mely eredményeként maximalizálták az elrendezés teljes egészét anélkül, hogy az szorongó vagy kellemetlen érzést keltene.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Az egyes sarkok mentén lévő kerekeknek köszönhetően a kocka szükség szerint körbeforgatható a tetőtéri lakás térfogatán belül. Lehúzható árnyékolókkal biztosítják a privát szférát. Az apró egységben még egy tanulószoba is található, íróasztallal és egy kis szekrénnyel, egy lépcsőház beépített tárolóval, egy könyvekkel teli könyvespolc és egy meditációs zóna a második szinten.

„ A feng shui-ban a lakóhely harmóniájáról beszélünk. A kerekek is feng shui célokat szolgálnak, hiszen így, hogy az hordozható, meg lehet fordítani a tengelyén, különböző iránytű irányokba állítva azt. Ha valamit írok például, és blokkoltnak érzem magam, csak fel állok és áthelyezhetem a szobát. ”

Forrás: www.dornob.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb